da e ff frumos interioru imi pare rau ca nu il bagi
RESPECT *AL3X*&Alexsso Rea e lumea ,greu pacatul,legea o face bogatul,dreptatea o face banul,si te judeca dusmanul! ~~Mandru ca-s ARDELEAN~~ Cum e omul frate vrea sa ai dai si sa nu ai ceri ,ba vrea sanatate ba sa stranga averi:< !Am intenti bune ,pe bune nu ai tu ideei cate cuvinte frumoase pot spune unei femei! !Am nevoie de 1 minut sa iti stric dimineata si de 2 legate ca sa te fac sa iti iei viata ! unui om ai trebuie 3 ani sa invete sa vorbeasca si o viata intreaga sa intaleaga dc e mai bine sa TACA! :blink: iti place a? stiu ca iti place doar e MAN :X
thx all pt pareri si commuri ; poate o sa ajunga la download dar in alta zi
Pana atunci nijte updateuri la Isuzu am facut multe lucruri si a inceput oficial sa-mi placa ce fac :X vreau k pana la sfarsitul weekendul-ui sa fie gta cabina ;
consola centrala arata bine insa ...sa l aduci la stadiu d tgx nu mai e mult..luceaza si la partea d mijloc a bordului si impusti doi iepuri odata nice job
-Cu cât spicul de orez are mai multe boabe, cu atât se apleacă mai mult; cu cât este mai gol, cu atât stă mai ridicat. -Tăcerea este prietenul adevărat care nu te trădează niciodată. -Părăşeste satul tău, dar nu te lăsa părăsit de sat. -Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil. -Să nu râdă frunza de sus când cade frunza de jos. - Acolo unde nu există uliu, lăcusta spune: “Eu sunt uliu!”